En succes kommer til byen


For et par år siden udtænkte Folkeuniversitetet i Odense en foredragsrække, der kom til at hedde Kunsthistorien på ét semester, med skiftende foredragsholdere til hver periode, og hvor jeg blev spurgt om jeg ville stå for slutningen af 1700-tallet og første del af 1800-tallet. Det skulle vise sig at blive en bragende succes, som har været gentaget flere gange i Odense, Kolding og Århus – Og nu også er kommet hovedstaden.

Picture1

Jeg har her til aften holdt mit foredrag om nyklassicisme og romantik i Emdrup for et dejligt, engageret publikum. Billedet herover var med, mere afslører jeg ikke her…

Sidst jeg holdt foredraget var i Århus. Det var en af de oplevelser, man håber, man ikke skal have for mange af. På vej derover i toget forsvandt stemmen stort set og da jeg kom op på universitetet viste det sig, at der var over 100 tilmeldte. Det gik! Med mikrofon, the med rigelig honning og en masse halspastiller fik jeg hvisket mig igennem aftenen. I dag var en anderledes fornøjelse!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *