Weekend i København


Det har været et par travle dage med gode oplevelser. Efter arbejde fredag nåede jeg lige forbi den konference om Bertel Thorvaldsen, som museet havde arrangeret på Kunstakademiet. To hele dage med et tæt spækket program, desværre kunne jeg kun nå halvanden time, men det var nu også både interessant og inspirerende.

IMG_2816

Derefter fulgte en weekend med bedsteforældrebesøg og udflugter. Endelig kom vi i Den Blå Planet. Køerne er ikke længere et problem, men de kan i hvert fald ikke klage over lave besøgstal. Det var også en rigtig god oplevelse. Jeg kunne faktisk rigtig godt lide det gamle akvarium i Charlottenlund, men det nye har jo nogle kæmpe akvarier og anlæg, der slet ikke kan sammenlignes med de gamle forhold.

IMG_2839

Især synes jeg rigtig godt om goplerne. For mange år siden så jeg et videoværk på Silkeborg Bad. Kombinationen af musik og svømmende gopler, gjorde deres bevægelser helt sensuelle og det præger stadig min oplevelse af vandmænd. Dog ikke når de ligger geléagtige på stranden. Desværre kan jeg ikke huske hverken hvad værket hed, eller hvem kunstneren var.

2 thoughts on “Weekend i København

  1. Anonymous says:

    Jeg var med. Goplerne var ikke mine yndlings. Jeg kunne godt lide sild, altså levende! kh Lukas Zacho

  2. De så også ret fantastiske ud. De svømmede rundt og rundt i stime, som en sildekarrusel.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *