Sol over Øresund


De sidste par dage har jeg tilbragt i Skodsborg på Det Miljøøkonomiske Råds årlige konference. Det er ikke så tit, jeg er på økonomikonference, men jeg var inviteret til at tale om kunst og natursyn gennem tiden under aftenens middag. Med sommerens rejse til Kassel i baghovedet kredsede jeg om landskabshaven som oplevelsesrum og dannelsesrum for den enkelte havevandrer. Jeg bliver altid lidt opstemt af at beskæftige mig med oplysningstidens haveglade fyrster, for projekterne har ofte en helt absurd karakter og det er stadig en stor oplevelse at besøge frugten af deres arbejde.

IMG_5486

Alt det var jo et gensyn med mine egne interesser, men derudover var det også meget interessant og inspirerende at lytte med på konferencens oplæg. At høre om det etiske og økonomiske crossover i klimadebatten, om treplantningsstrategier etc. Jeg tog i hvert fald hjem beriget af nye input og mødet med nye, spændende mennesker. Og så skader det jo heller ikke at kunne spise morgenmad med denne udsigt.

IMG_5469

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *