Semesterafslutning

I dag havde jeg efterårets sidste undervisningsgang, og det er jo altid lidt vemodigt. Men det har været et skønt efterår med mange entusiastiske kursister på mine faste hold og lige så mange interesserede mennesker, når jeg har været rundt i landet og holde foredrag. Der har været livlige diskussioner og nysgerrige spørgsmål. Og jeg må sige, at jeg er taknemmelig for, at have et arbejdsliv, hvor jeg møder så mange veloplagte mennesker, der er videbegærlige og bruger deres fritid på at høre mere om kunstens vidtspændende verden.

Dette semester var oven i købet også krydret med gaver. En kursist gav mig dette fine stereoskop, så det måske kunne komme endnu flere til gavn og glæde, end når det lå hjemme i skabet. Så fremover er der en chance for en livedemonstration…

IMG_9370 (2)

Og så bliver jeg så stolt og taknemmelig, når jeg, som i går, modtager et afbud fra en kursist, der desværre var blevet forhindret i at komme idag, med følgende ordlyd:

Jeg vil gerne sige dig tak, for nogle helt fantastiske fredage. Jeg har set frem til hver eneste af dem. Jeg har fået nogle oplevelser med kunstværker, jeg ikke troede var muligt. Din undervisning har været helt fantastisk. Din viden, garneret med din humor, har været en dejlig oplevelse.

Tusind tak til jer alle – og jeg glæder mig til at støde på jer igen i fremtiden!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *