Mens jeg venter på en pizza

I øjeblikket skrives der så det er til at blive grøn i hovedet af, og jeg har mere travlt end jeg egentlig kan lide at have. Derfor var dagens aftensmad pizza. Heldigvis ligger det bedste pizzaria så man lige kan nå et smut ind omkring kirkegården, mens man venter.

Og så kan man jo gøre små studier i gravstensornamentik.

Fuglen symboliserer sjælen, der flyver bort fra det afsjælede legeme, og dermed også lovningen om at den afdøde lever videre i en eller anden form. Denne hvide due kunne være den, der kommer til Tvebak, som et tegn fra Jonatan, netop som Tvebak dør og kommer til Nangijala i Astrid Lindgrens Brødrene Løvehjerte.

Den lille bronzefyr gik faktisk igen på flere af stenene, men det nåede jeg ikke at fotografere, for jeg ville jo også gerne have varm mad.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *