Jeg elsker at snakke

Da jeg begyndte på universitetet for mange år siden, vidste jeg ikke præcis hvad, jeg ville bruge kunsthistorien til, men jeg var i hvert fald helt sikker på, at jeg IKKE ville undervise. Sådan kan man tage så grueligt fejl. I dag elsker jeg at undervise, og jeg elsker i det hele taget at snakke og fortælle alle, der vil høre, om kunsten.

Nu hvor udstillingen står færdig og er åbnet for publikum, kan jeg igen bruge det meste af min tid på undervisning og snak.

Da jeg i mandags var inde på museet og rydde skrivebordet, fik jeg også besøg af Dorthe Chakravarty, der har sin egen radiostation. Det blev til en lille halv times podcast, hvor vi tog et kig rundt i udstillingen og snakkede om værkerne og om Anne Marie Carl-Nielsen. Dorthe har mange års radioerfaring og er fremragende til at skabe en god stemning og få hevet det bedste ud af dem, hun snakker med. Hvis du er blevet nysgerrig, kan det høres her:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *