Hvad postbuddet bragte

Da jeg kom hjem i dag, lå denne sag og ventede på mig. Min allerførste børnebog helt frisk fra trykken.

Det er en udgivelse i Gyldendals serie De små fagbøger, og den første, der handler om kunst. Forhåbentlig vil den finde et publikum af små kunst- og kulturhistorisk interesserede læsere.

Bøgerne henvender sig til børn i 7-11 års-alderen, og er skrevet så de selv kan læse dem. Når man skal lære at skrive så sproget glider, er letlæseligt og samtidig få så meget indhold med som muligt, er det en gave at være i hænderne på en dygtig redaktør! Så bliver man vejledt og rådgivet og alt benarbejdet med at skaffe illustrationer, have dialogen med grafiker og trykkeri, som jeg plejer at tage mig af, når det er et udstillingskatalog, bliver bare ordnet. Det har virkelig været et fornøjeligt projekt.

Kalkmalerier er allerede i handlen, og kan bl.a. findes her.

2 thoughts on “Hvad postbuddet bragte

  1. Bibliotekaren says:

    Spændende, jeg glæder mig til at se, hvad den næste skal handle om.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *