Gak og løjer i Bakkehuset

Forleden tilbragte jeg eftermiddagen i Bakkehuset. Det dejlige hus, som engang var rammen om Kamma og Knud Lyhne Rahbeks liv. Dengang var det samlingssted for store dele af den kulturelle elite og i dag er det et af byens fineste små museumsperler. I mandags var huset blevet indtaget af et filmhold i fuld gang med optagelserne til en serie historieformidlende programmer, En bid af historien, hvor jeg deltager i et enkelt af programmerne.

I programmet om romantikken er der en scene, hvor der både skal males og tales om periodens kunst. Det var en alle tiders oplevelse, som forhåbentlig bliver lige så underholdende at se. Jeg havde glemt kameraet, så der bliver ingen ‘behind the scenes’. Til gengæld har jeg nu hentet resultaterne af seancen, hvor jeg gav den som både model og ekspert, mens Rasmus Bjerg og Hella Joof malede. Jeg kan selvfølgelig ikke løfte sløret for resultatet, I må væbne jer med tålmodighed. Programmerne bliver sendt på TV2 til efteråret.

IMG_9732

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *