Et lille kig mod himlen

Jeg må erkende, at jeg ikke er til det grå vintervejr. Sne er fint, men jeg vil have klar, blå himmel. Lys og luft. I mangel af bedre kan lidt ultramarin bruges.

IMG_2503 (1)

Her er det loftet på Thorvaldsens Museum. Jeg var derinde i dag i anledning af at museets direktør kunne fejre 25 års jubilæum. Den slags fejres selvfølgelig med taler, og mens man står der og lytter vandrer blikket jo rundt. I forhallen indrammes vinduerne af denne fantastiske blå. Og i det hele taget er Thorvaldsens Museum jo et sted, der opfordrer til at man hænger sig i detaljen.

Selvom det kan være lidt mørkt og uimødekommende ved første øjekast, skal man ikke lade sig narre. Der er en verden af eventyrlige detaljer.

1 thought on “Et lille kig mod himlen

  1. Bibliotekaren says:

    Hold da op, hvis nogen havde spurgt mig om der er noget som helst blåt på Thorvaldsen, ville jeg have sat en lillefinger på spil for, at det er der ikke. Der kan man se, hvor meget det genereelle indtryk af en bygning og dens interiør fylder.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *