En rygende pistol

Om præcis en måned er det min fødselsdag. Jeg er blevet bedt om at diske op med nogle ønsker. Det får uvægerligt tankerne hen på tidligere gaver. For et par år siden fik jeg dette hårspænde af ungerne.

Det var selvfølgelig den våbenglade storebror der havde valgt. Jeg har været rigtig glad for det og gået meget med det. Og så skulle man tro at missionen for et hårspænde var fuldført. Men ikke for dette hårspænde.

Det er nemlig denne neonpistol, der har været inspirationen til den grafiske profil for årets store særudstilling, som jeg lavede på Fyns Kunstmuseum. Da jeg skulle beskrive mine tanker og ønsker overfor grafikeren, var det derfor med i tasken. Det var så på en lille ferie hos grafikeren, som bagefter kunne præsentere deres oplæg til plakat, katalog etc. Jeg synes det blev super fint!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *