En lille indføring

Inden ferien var jeg på posthuset og hente en kasse fine nye bøger, som jeg er medforfatter på. Sammen med et par andre kunsthistorikere har jeg forfattet denne lille introduktion til 14 danske kunstnere. Den er tænkt til store skolebørn, men andre nysgerrige må bestemt gerne læse med.

019

Jeg bliver simpelthen så glad hver gang jeg får sådan en stak, der stadig dufter lidt for friskt af tryksværte. Det er altid lige spændende, hvordan den er endt med at se ud – og jeg synes den her er blevet rigtig fin.

Jeg har skrevet teksterne om Eckersberg, L.A. Ring, Elmgreen & Dragset, Olafur Eliasson og Jeppe Hein – men derudover kan du også læse om fx. Hammershøi, Jorn eller Jesper Just. Den kan købes på forlagets hjemmeside.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *