En anledning til status


Sådan her så det ud, da jeg for et par uger siden fejrede min fødselsdag – eller næsten.

Hiphiphurra

Faktisk er det først i dag, der er dagen. Min mormor ville ikke have brudt sig om denne utide fejring, meget galt kan jo nå at ske på et par uger. Men det gik og i dag er jeg 40. Og jeg kan med glæde konstatere at det er helt uden alderskrise. Snarere en skøn følelse af at det hele er lige som det skal være. De sidste par uger har været præget af semesterstart og det har været en sand fornøjelse. Folk har været begejstrede og imødekommende i en grad, så man kun kan elske sit job. Jeg er meget taknemmelig og ydmyg over at så mange lader til at sætte pris på det jeg laver og bliver ved med at komme igen.

Men en god ting skal heller ikke overgøres, så i dag vil jeg holde fri og nyde dagen med familien.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *